< Terug naar overzicht

Deze kansen krijgen Sven en Mitchell in hun werk!

Sven werkt als pre-assemblagemedewerker bij een bedrijf dat broodmachines maakt. Hij maakt buisjes exact op maat voor de monteurs. Hij heeft het zo goed onder de knie, dat hij nieuwe collega’s het werk kan aanleren. In zijn vrije tijd leert Sven een bijzondere taal. Mitchell is werkbegeleider. Bekijk welke plannen hij heeft om verder te groeien binnen het bedrijf.

Bij dit bedrijf word je niet geselecteerd op basis van je CV, maar krijg je kansen om te groeien in de functie die bij je past. Je kunt worden wat je wilt, ook als je zelf nog niet precies weet wat je zou willen. Iedereen werkt in zijn eigen tempo naar zijn ideale functie binnen de organisatie toe.

Blijf jezelf net als Sven en Mitchell ontwikkelen!

Kijk op Leo, loopbaan en ontwikkeling en ontdek hoe Leo jou kan ondersteunen bij het ontwikkelen van jouw loopbaan. Bijvoorbeeld met advies of hulp bij het kiezen van de juiste opleiding en ondersteuning tijdens je studie. Of met testen om te ontdekken welk werk goed bij jou past. Word bewust van jouw mogelijkheden en motiveer jezelf om aan de slag te gaan. Ontdek wat bij jou past en waar jij goed in bent en blijf daarmee een waardevolle kracht op de arbeidsmarkt. Nu en in de toekomst.

Meer weten over WIJ maken werk van werk​?

WIJ maken werk van werk is een initiatief van een aantal maatschappelijk betrokken ondernemers en de gemeente Peel en Maas. Het project biedt kansen voor werkzoekenden met een korte of langere afstand tot de arbeidsmarkt. Het initiatief helpt mensen via:

  • aanbieden van werkstages
  • mogelijkheden voor vrijwilligerswerk
  • (participatie)banen
  • sollicitatieoefeningen
  • inzet van begeleiders vanuit de gemeente of vanuit het deelnemende bedrijf
  • taalstages
  • scholing of combinatie scholing/werk

Meer weten? Kijk op de website van WIJ maken werk van werk.