< Terug naar overzicht

Een nieuw begin in een andere sector

Rico Kuhne studeerde Toerisme, maar kwam er al snel achter dat reizen verkopen toch niets voor hem is. In zijn zoektocht naar een baan die bij hem past kwam hij uit bij elektrotechniek. Maar hoe maak je die overstap naar een compleet andere sector?

Via een traject voor zij-instromers kreeg Rico de kans om te werken en tegelijkertijd zijn diploma voor elektromonteur te halen.

Ben jij bereid om buiten de grenzen van je eigen sector te kijken?

Doe mee met het project ‘Intersectorale mobiliteit’. Voor dit project zijn wij op zoek naar 10 werkenden en 10 werkzoekenden afkomstig uit de sectoren: technische installatie, ICT, gemeente en uitzendbureaus. Met een (kosteloos) coachingstraject op maat ontdek je jouw mogelijkheden in een andere branche. Lees hier meer

Wil jij net als Rico werken in de techniek?

Techniekcoalitie Limburg is er voor iedereen die in de techniek werkt of wil werken. Wil jij weten of een baan in de techniek iets voor jou is of werk je al in de techniek en wil je jezelf verder ontwikkelen? Neem een kijkje op de website van Techniekcoalitie Limburg


Wil je actief met je loopbaan aan de slag?

Kijk op Leo Loopbaan en Ontwikkeling, en ontdek hoe Leo jou kan ondersteunen bij het ontwikkelen van jouw loopbaan. Bijvoorbeeld met advies of hulp bij het kiezen van de juiste opleiding en ondersteuning tijdens je studie. Of met testen om te ontdekken welk werk goed bij jou past. Word bewust van jouw mogelijkheden en motiveer jezelf om aan de slag te gaan. Ontdek wat bij jou past en waar jij goed in bent en blijf daarmee een waardevolle kracht op de arbeidsmarkt. Nu en in de toekomst.