< Terug naar overzicht

Bjorns hart ligt in de horeca

Bjorn Visschers werkte in de interieurbouw maar eigenlijk lag zijn hart ergens anders. Door Foodlab Limburg durfde hij de stap te zetten naar de horeca. Hij gaat één dag per week naar school en werkt vier dagen in een restaurant. Wat de horeca zo leuk maakt, vertelt hij in deze video.

Meer weten over het initiatief waarmee Bjorn aan deze baan kwam?

De horeca is enorm in beweging. Het aantal horecabedrijven groeit sterk en consumenten zijn weer bereid meer uit te geven aan eten en drinken buiten de deur. Tegelijkertijd is diezelfde consument kritischer dan ooit en goed personeel is steeds moeilijker te vinden en te behouden. Om onze provincie te profileren als dé culinaire regio slaan bedrijfsleven, overheden en onderwijs de handen ineen met één Centrum voor Innovatief Vakmanschap: FoodLab Limburg. Kijk voor meer informatie op de website

Ook je hart volgen?
Je hart volgen, dat klinkt geweldig. Maar waar ligt jouw hart eigenlijk? Leo Loopbaan kan je helpen om dat te ontdekken.