< Terug naar overzicht

Blijf jezelf uitdagen, ongeacht je leeftijd

Je bent nooit te oud om te leren. Na veel jaren ervaring in de internationale verkoop loopt Henri-Pierre (HP) nu stage bij een makelaar. Hij werkt en leert tegelijkertijd. De praktijkervaring is voor hem erg belangrijk. Zo leer je wat het werk inhoudt. Hij heeft lol in zijn werk en vindt dat iedereen zichzelf moet blijven uitdagen, ongeacht zijn leeftijd.

Meer weten over het project waarmee Henri-Pierre deze werkplek heeft gevonden?

Dit project is een samenwerking tussen bedrijven (die opleidingsplekken bieden, vacatures ter beschikking hebben en in het vervolgtraject gaan investeren), de overheid (die de vooropleiding financiert en potentiele werknemers de ruimte geeft om tijdens een uitkeringsperiode stage te lopen) en potentiele werknemers die bereid zijn in zichzelf te investeren. Kijk voor meer informatie op de website van WerkgeversServicepunt Zuid-Limburg.

Wil jij je ook blijven ontwikkelen?

Kijk op Leo Loopbaan en Ontwikkeling, en ontdek hoe Leo jou kan ondersteunen bij het ontwikkelen van jouw loopbaan. Bijvoorbeeld met  advies of hulp bij het kiezen van de juiste opleiding en ondersteuning tijdens je studie. Of met testen om te ontdekken welk werk goed bij jou past. Word bewust van jouw mogelijkheden en motiveer jezelf om aan de slag te gaan. Ontdek wat bij jou past en waar jij goed in bent en blijf daarmee een waardevolle kracht op de arbeidsmarkt. Nu en in de toekomst.