< Terug naar overzicht

Bauke verruilde de financiële wereld voor de logistiek

Financieel medewerker bij een bank, hypotheekadviseur, een baan in de verzekeringen... Bauke van Eldik werkte jaren in diverse financiële functies, maar zonder échte passie. Een jeugdliefde - de logistiek - lonkte. Maar een overstap was nog niet zo makkelijk.

Een douanceservice-bedrijf in Venlo bood Bauke de kans een opleiding te volgen en nu werkt Bauke als douanedeclarant. Een functie waar zijn affiniteit met cijfers toch goed van pas komt. Hij vertelt waarom zijn hart sneller gaat kloppen van dit werk.

Meer weten over dit initiatief?

Bauke is aan zijn baan gekomen omdat het bedrijf waar hij werkzaam is, samenwerkt met WerkgeversServicepunt Noord-Limburg. Dit is een samenwerkingsverband van de Noord-Limburgse gemeenten Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo en Venray, UWV en de SW-bedrijven INTOS, NLW groep en WAA groep.

Neem voor de mogelijkheden als werkgever contact op met het WerkgeversServicepunt in jouw regio:

Denk jij ook aan een carrierèswitch?

Kijk op Leo, loopbaan en ontwikkeling en ontdek hoe Leo jou kan ondersteunen bij het ontwikkelen van jouw loopbaan. Bijvoorbeeld met testen om te ontdekken welk werk goed bij jou past. Word bewust van jouw mogelijkheden en motiveer jezelf om aan de slag te gaan. Ontdek wat bij jou past en waar jij goed in bent en blijf daarmee een waardevolle kracht op de arbeidsmarkt. Nu en in de toekomst.