< Terug naar overzicht

Dag van je loopbaan

19 November 2020 07:30 - 18:30
Wil je een dagje binnenkijken bij een andere organisatie? Diverse organisaties en bedrijven openen tijdens de Dag van je Loopbaan voor één dag hun deuren. De 4e editie van de Dag van je Loopbaan vindt plaats op donderdag 19 november 2020 en krijgt een andere vorm dan voorgaande jaren.

Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling, je interessegebied verbreden, je netwerk vergroten of kennismaken met een onbekende sector. Meld je dan als gastdeelnemers aan voor de Dag van je Loopbaan en neem een kijkje bij een andere organisatie. Jouw loopbaan bevorderen staat voorop. 

Of wil je graag medewerkers van een andere organisatie laten zien wat jouw werk zo leuk maakt? Doe dan mee als werkplekbegeleider en breng jouw enthousiasme en passie in je werk over naar een ander. Door samen te werken en elkaars ervaring uit te wisselen, creëer je nieuwe mogelijkheden en kansen tot samenwerking. 

We staan voor nieuwe uitdagingen, maar deze weerhouden ons er niet van om alsnog deze dag te organiseren. Jouw loopbaan staat niet stil, wij dus ook niet. Daarom gaan wij voor een 1,5 meter-proof Dag van je Loopbaan met daarnaast ook tal van online mogelijkheden!